Co pojawiło się na gwardii? Oświadczenie grupy Ultras

Stanowisko grupy Opravców Cracovii w sprawie kradzieży materiałów przez „nieznanych” sprawców.

Co pojawiło się na gwardii? Spory kawał materiału z napisem Dymni Fanatycy, nic więcej. Był taki pomysł na oprawę pierwszego meczu w tym sezonie z Piastem Gliwice, pomysł ten nie przypadł do gustu decyzyjnym z dwóch powodów, hasło za mało chwytliwe na oprawę oraz konieczność użycia pirotechniki przy prezentacji tej sektorówki, a nie chcieliśmy ryzykować zamknięcia sektora/stadion. Nie ma tam ani jednego motywu związanego z Cracovią i to coś nigdy nie miało się na naszym meczu pojawić. Miało posłużyć jako podkładka pod malowanie oprawy na DERBY. Niedopatrzeniem Opravców było pozostawienie tego w starym magazynie i za to niedopatrzenie już zostały wyciągnięte konsekwencje. Jedyne co straciliśmy w związku z derbami to farby które zostały skradzione razem z podkładem pod malowanie oprawy.

Reklamy

One thought on “Co pojawiło się na gwardii? Oświadczenie grupy Ultras

1. z tego ,,oswiadczenia ,,to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać wydawalo mi sie ze głupków robi z nas polsat tvn ale teraz maja partnera ,,oprawcow,,